Tirsdag kveld ble det løsnet skudd mot en bil med en person i på Skårersletta i Lørenskog. Personen i bilen er ikke skadd, og politiet søker etter gjerningsmannen. Onsdag kveld og natt til torsdag var det en politiaksjon i samme område, men uten at politiet pågrep noen. Arkivfoto: Jil Yngland / NTB
annonse

Onsdag kveld og natt til torsdag var det politiaksjon i Lørenskog. Aksjonen hadde sammenheng med skuddløsningen tirsdag.

Illustrasjonsbilde.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Lokale politipatruljer fikk bistand fra beredskapstroppen og et politihelikopter, skriver NTB.

– Etterforskningen har fortsatt med full styrke onsdag og på bakgrunn av det ble det aktuelt å prøve på nytt i det samme området som vi var på tirsdag. Nå har vi fått undersøkt det konkrete vi hadde uten å få noe resultat på det. Vi har ennå ikke kommet i kontakt med vedkommende og han er da fortsatt ikke pågrepet, sier politiets innsatsleder Halvor Mangerud til Romerikes Blad.

annonse

Det ble tirsdag kveld skutt mot en bil med en person på Skårer i Lørenskog.

Skudd avfyrt mot bil i Lørenskog

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse