På nattklubben The Piano Works i London drikkes det tett på dansegulvet etter gjenåpningen. Foto: Alberto Pezzali / AP / NTB
annonse
annonse

London kastet seg ut i full fest da gjenåpningen ble iverksatt fra midnatt.

For første gang siden mars 2020 åpnet nattklubbene, skriver VG.

– Nå har vi vært så lenge i isolasjon at vi ikke bryr oss om Covid lenger, sier 22-årige Isabel Moody, mens hun utbringer en etterlengtet skål med vennene Marko Andjic og Izzy Clark.

annonse
Folk står i kø for å komme inn på nattklubb i London. Foto: REUTERS/Natalie Thomas

– Vi har tatt så mange forholdsregler så lenge at nå orker vi ikke mer. Vi unge som trenger å utforske, strekke på beina, sosialisere og danse!

Restriksjonene om å holde avstand også er også opphevet. Gjenåpningen var planlagt i juni, men måtte utsettes en måned. I dag 19. juli var det altså klart for det såkalte trinn 4.

– Det er nå eller aldri, sa Johnson, da han kunngjorde gjenåpningen.

annonse

– Vi er drittlei Covid, så nå driter vi i det hele og skal feste og drikke oss fulle. Får vi Covid, er det jo likevel som en liten influensa, sier to jenter.

På nattklubben The Piano Works i London drikkes det tett på dansegulvet etter gjenåpningen. Foto: Alberto Pezzali / AP / NTB

Johnson mener at å åpne opp nå mens det er sommer er bedre enn når det blir vinter. For da, som han sier: «har viruset fordelen med det kalde været».

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon