Kåre Ingebrigtsen er ferdig som Brann-trener. Foto: Marit Hommedal / NTB
annonse
annonse

Kåre Ingebrigtsen har fått sparken som Brann-trener etter svake resultater, melder VG og BA.

Brann ligger nest sist i Eliteserien med kun én seier på 14 kamper. Mandag møttes klubbens styre. Der skal det ifølge VGs opplysninger ha blitt besluttet at Ingebrigtsen må forlate jobben som hovedtrener.

Lokalavisen BA hevder også å kjenne til det samme.

annonse

Dersom avisens opplysninger stemmer, ble uavgjortresultatet hjemme mot Mjøndalen søndag den siste spikeren i kista for Ingebrigtsens trenerjobb i Bergen.

Etter kampen opplyste styreleder Birger Grevstad at Ingebrigtsens jobb skulle diskuteres på mandagens møte.

– Der skal vi gå gjennom situasjonen per nå, så får vi se hva som kommer ut av det. Hvilke innspill vi får. Vi skal i møte med daglig leder, Jimmi (Nagel Jacobsen, sportssjef) og styret, sa han.

annonse

Ingebrigtsen kommenterte spekulasjonene rundt egen situasjon overfor BA etter mandagens trening.

– Det er jeg forberedt på. Det er ikke overraskende, og det lever jeg godt med. Det må du regne med som fotballtrener, og det har jeg vært en stund, sa han til avisen.

Trenerveteranen opplyste videre at han ikke skulle delta på mandagens møte. I forkant av at møtet skulle avholdes, kom derimot assistent Eirik Horneland til Brann Stadion.

Ingebrigtsen ble ansatt i Brann for et snaut år siden og hevdet at klubben kunne kjempe om gull i 2021-sesongen. Det har bergenserne vært langt unna å klare. Opp til tabelleder Molde er det hele 23 poeng.

Etter poengdelingen mot Mjøndalen, ligger Brann på 15.-plass, med sju poeng etter 14 kamper. Kun Stabæk ligger bak på tabellen. Bæringene har seks poeng, men har også tre kamper til gode på Brann.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon