- Resett - https://resett.no -

Tenåring skal ha forgrepet seg på to barn i Bærum – politiet holder igjen opplysninger

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB

En tenåring skal ha utsatt to barn for alvorlige seksuelle overgrep på toalettet ved Kadettangen badeplass i Bærum.

Resett erfarer at to svært unge barn, ett på ni år og ett på elleve, var til stede under en voldtekt på et av toalettene på Kadettangen badeplass i Bærum 2. eller 3. juli. Det opplyser en troverdig kilde.

En gutt på 13 år av afrikansk herkomst skal ha forgrepet seg på det groveste overfor en av guttene, ifølge Resetts kilde.

annonse

Barna skal etter hendelsen ha blitt kjørt til voldtektsmottaket i Bærum kommune for ytterligere undersøkelser.

Bekrefter etterforskning

Resett har kontaktet Oslo politidistrikt for å få en bekreftelse på forholdene. Etter å ha blitt forelagt Resetts opplysninger, har fungerende seksjonsleder Linn Rosenlund ved etterforskningsseksjonen i Oslo politidistrikt følgende kommentar:

annonse

– Vi kan bekrefte at vi har en sak under etterforskning, hvor det er mistanke om seksuelle overgrep, og hvor de involverte er barn under 15 år.

– Utover det ønsker vi ikke å kommentere denne saken ytterligere.

Oppdatering: Resett har oppdatert artikkelen etter hvert som vi har fått mer informasjon i den angjeldende saken. Ifølge de nye opplysningene var det enn barnet elleve år gammelt, og det andre ni år gammelt. Kun ett av dem skal ha blitt voldtatt.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474