Stian «Staysman» Thorbjørnsen. Foto: Espen Solli/TV 2
annonse
annonse

Etter kritikk på Facebook har flere artister valgt å droppe konserten.

Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Stian «Staysman» Thorbjørnsen trekker seg fra Fosen Vinds arrangementet «Konsert & safari» i Åfjord i Trøndelag etter kritikk på Facebook, skriver Adresseavisen. Konserten skulle feire at utbyggingen av vindparker i Fosen er ferdig.

Thorbjørnsen skriver på Facebook at de ikke visste hva dette dreide seg om, og at det siste de ønsker å gjøre er å blande oss inn i en politisk betent debatt. De vi ikke skape dårlig stemning.

annonse

Den lokale musikeren og forfatteren Axel Frønes trekker seg også, han ikke vil å være «en indirekte støtte til noe som er så betent».

Les også: Finnmarking har sett seg lei på «den grønne bløffen»

Artistenes reaksjon kommer etter at naturverner, Christina Fjeldavli skrev et innlegg på Facebook.

annonse

Fosen Vind synes det er synd at artister trekker seg fra konserten.

– Når vi booker artister er det for at de skal løse en konkret oppgave – å underholde publikum og skape god stemning. Dette blir å flytte fokuset fra hensikten, som er å takke lokalsamfunnet for tålmodigheten de har hatt gjennom fem år med bygging og å vise fram vindkraftanlegget som er satt i drift, sier kommunikasjonssjef i Fosen Vind, Torbjørn Steen.

Vindkraftmotstander raser mot PST: – Vi er ikke potensielle terrorister

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon