- Resett - https://resett.no -

Kent Andersen vil ikke stramme inn: – Får være måte på sosialisme (+)

Det er sommer, det er sol og varmt vær – og igjen har allmennhetens tilgang til sjøen fått oppmerksomhet.

Som Resett nylig skrev om [1], er sytti prosent av strandsonen i Indre Oslofjord bebygd – til tross for byggeforbud 100 meter fra sjøen siden 1950-årene.

I snitt har hver osloborger to kvadratmeter strand til rådighet. Nå er det på tide å håndheve regelverket strengere, mener organisasjonen Norsk Friluftsliv.

annonse

Demokratenes politiske nestleder Kent Andersen er på sin side lunken til innstramminger, selv om strandsonen i Indre Oslofjord skulle krympe enda mer. Demokratene vil heller ikke utvide allemannsretten.

– Det vil bare øke konfliktnivået i samfunnet, og det har globalistene gjort stort nok fra før.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her. [2]

annonse

Til opplysning:

I en e-post til Resett 3. august mener Kent Andersen at denne nyhetssaken unnlater å gjengi svarene som Andersen skriftlig har meddelt Resett og at saken er en «drittpakke om meg». Andersen har imidlertid ikke ønsket å konkretisere hvor han mener seg feilrepresentert.

Resett mener at Andersen er riktig og helhetlig sitert i henhold til svarene som han meddelte Resett i en e-post 2. august.

Resetts tilbud til Andersen om å klargjøre hvor han er feilaktig gjengitt står ved lag. Det vil bli delt med leserne. 

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474