Skjermbilde Resett
annonse

Innlegget «Derfor tar jeg ikke vaksinen» fra «Guran» har virkelig tatt av. I løpet av under 24 timer var innlegget lest over 30.000 ganger. Det øker stadig.

Det har også gått viralt på Facebook.

Men det vi i tillegg har lagt merke til, er den voldsomme interessen i kommentarfeltet. På dag to hadde innlegget mer enn 675 kommentarer på Disqus. Vi sjekket derfor topplisten og fant at innlegget hadde slått seg inn blant de 10 mest kommenterte sakene på Resett noensinne.

annonse

På dag tre er innlegget nådd helt til topps og har klokketinn 812 kommentarer tirsdag formiddag.

Og vi snakker her om Norges aller mest aktive kommentarfelt. Daglig kommer det mer enn 2500 kommentarer til Resett, ofte over 3000. I tillegg kan det være hundrevis av kommentarer på Resetts Facebook-side.

– Kall meg gjerne konspirasjonsteoretiker. Det er en elendig og latterlig dårlig hersketeknikk. En konspirasjonsteori er uten unntak enten riktig, delvis riktig, eller feil. Og med myndigheter som ikke vil snakke åpent om sine beslutninger, må man regne med at mange ulike teorier oppstår, begynner Guran.

annonse

Han gir deretter en utfyllende begrunnelse.

Og som seg hør og bør i en god diskusjon er det mye uenighet i kommentarfeltet om Gurans argumentasjon. Svært mange er enige, men en betydelig andel er kritiske til såvel Guran som andre coronavaksineskeptikere i kommentarfeltet.

– Flott tekst, håper mange leser denne. Kjenner meg igjen i alt du skriver, kommenterer «NyeNorge» i det som er den best likte kommentarer.

Andre er ikke enig.

– Jeg forstår at man er skeptisk til langtidsvirkninger av vaksinen. Men i denne analysen glimrer frykten for langtidsvirkninger av sykdommen med sitt fravær. Det er disse risiki som må settes opp mot hverandre, skriver «Kjæll» i en kommentar.

Under ser dere listen over de 20 mest kommenterte sakene siden oppstart i 2017. Saken til Guran har ennå ikke blitt registrert på listen, på topp med 796 kommentarer ligger Øystein Steiros Blir vi nødt til å starte vårt eget parti, dere? fra 17. november 2018. Tre andre saker har også mer enn 700 kommentarer.

Og nå har altså en sak toppet 800 kommentarer. Vi gratulerer Guran og leserne med engasjementet.

Skjermbilde Resett Disqus

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
annonse