Politimann Kyle DeFreytag. Skjermbilde Twitter
annonse
annonse

Det er New York Post som skriver dette.

Kyle DeFreytag (som er på bildet) er den siste i rekken som det er kjent at har tatt sitt eget liv. Det skjedde 10. juli, melder The Metropolitan Police Department (MPD). DeFreytag var involvert i å opprettholde portforbudet i etterkant av opptøyene. Familien hans har ikke påstått at opptøyene hadde sammenheng med selvmordet.

Tidligere mandag ble det kjent at også Gunther Hashida, som var del av politiets spesialstyrker i hovedstaden ble funnet død i hjemmet sitt forrige uke. Politiet har bekreftet selvmord.

annonse

Tre dager etter opptøyene tok politimannen Howard Liebengood, livet sitt. Han tjenestegjorde på Capitol Hill. committed suicide. New York Post skriver at også Metropolitan Police Officer Jeffrey Smith skjøt seg selv 15. januar. Det totale antallet som knyttes til selvmord fire.

I tillegg døde en politimann av et hjerteinfarkt kort tid etter opptøyene.

Det er foreløpig ikke kjent om antallet selvmord er statistisk høyere for de som kan knyttes til tjeneste rundt opptøyene enn i politistyrken forøvrig.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon