- Resett - https://resett.no -

Lan Marie Berg ber Støre droppe Sp og samarbeide med MDG i stedet

Lan Marie Berg (MDG) mener at et regjeringsalternativet mellom Ap, SV og MDG er det beste alternativet etter valget i september.

– Jonas Gahr Støre burde se til Oslo. Da vil Norge få en visjonær regjering som tar klima- og miljøproblemene på alvor, sier tidligere Oslo-byråd Lan Marie Berg til Dagsavisen [1].

Ap har imidlertid vært klare på at de i utgangspunktet går inn for et regjeringssamarbeid mellom Ap, Sp og SV, og at de ellers ønsker å snakke med alle partiene på rødgrønn side.

annonse

Berg tror likevel det er realistisk med et regjeringsalternativ bestående av Ap, SV og MDG, og at Ap-leder Jonas Gahr Støre fortsatt har mulighet til å droppe Sp, og heller vende seg mot et samarbeid med MDG.

– Støre burde vurdere MDG i stedet for Sp. I alle fall hvis han virkelig ønsker seg en regjering som tar klimaproblemene på alvor og sørger for en trygg fremtid for oss og barna våre, mener Berg.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474