Noor Ahmad Noor. Skjermbilde Facebook.
annonse
annonse

Det muslimske nettverket Minhaj-ul-Quran har ifølge Vårt Land suspendert imamen som har skrevet flere antisemittiske innlegg på Facebook.

Minhaj-ul-Quran skriver i en pressemelding at de tar avstand fra uttalelsene mot jøder som ble publisert på imamens private Facebook-profil tidligere i år.

– Dette er antisemittiske innlegg som trossamfunnet fordømmer og har nulltoleranse for, og som står i strid med vårt arbeid gjennom flere tiår, skriver nettverket.

annonse

I lys av dette besluttet styret i Minhaj-ul-Quran Buskerud å suspendere imam Noor Ahmed Noor fra sin stilling som imam i Drammen.

Imamen har beklaget innleggene, som nå er slettet fra profilen hans. Innleggene var kopiert fra andre, og deretter delt av ham selv, skriver han i en sms til Drammens Tidende.

– Mine innlegg ble publisert i frustrasjon over angrep i Gaza som ble begått mot uskyldige barn og kvinner. Kritikken og frustrasjonen min burde ha vært rettet mot regimet, ikke mot menneskegrupper, skriver han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon