Photo by Martin Pope/SOPA Images/Shutterstock
annonse
annonse

Demonstranter, som hevder de kjemper for frihet, protesterte mot vaksinepass og endte til slutt utenfor et BBC-lokale hvor de forsøkte å storme dørene.

Antivaksinepass-demonstranter stormet Westfield kjøpesenter i Shepherd’s Bush lørdag kveld. Demonstrasjonen trakk tusenvis og strakk seg milevis gjennom sentrum og vest i London.

Flere videoer er lagt ut på sosiale medier som viser demonstrantene marsjere gjennom gatene, og at de til slutt endte opp utenfor et lokale eid av BBC hvor de begynte å rope «skam dere» og «nei til vaksinepass».

annonse

Demonstrantene hevder BBC feilinformerer folket om coronaviruset og vaksiner. De ønsker også at barn ikke skal tvangsvaksineres.

– Løgnen har pågått lenge nok, skriver en bruker på twitter som har lagt ut flere videoer.

annonse

En demonstrant som ble intervjuet av The Guardian sa at han deltok fordi han var redd for at frihetene vil gå tapt og tvangsvaksinering.

– Jeg er redd for våre friheter, vårt valg om vi vil bli vaksinert eller ikke, sa demonstranten.

Louise Creffield, grunnlegger av Save Our Rights UK, en av gruppene bak protesten, sa til The Guardian at målet med lørdagens protest var medisinsk frihet.

NRK

NRK har laget en kort videosak som er publisert på egen nettside. I videosaken hevder statskanalen at alle demonstrantene var vaksinemotstandere.

NRK viste kun hendelsen der lokalet ble forsøkt stormet av et titalls mennesker.

Har skjedd før

annonse

Det er ikke første gang BBC har blitt kofrontert av sine demonstranter.

I mai demonstrerte tusenvis i Londons gater mot BBCs corona-dekning og myndighetenes nedstengning av samfunnet.

«Massiv anti-lockdown-demonstrasjon foran BBC London i dag. BBC er sjokkert over å bli behandlet på denne måten av folket som finansierer lønna deres etter å ha løyet for dem i et år for å beskytte dem mot sannheten om hvordan og hvorfor deres regjering vedtok kinesisk totalitarisme», skrev en person på twitter som la ved video. Videoen er senere blitt slettet av twitter.

Her er en annen video fra demonstrasjonen:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon