STØTTER DE BORGERLIGE PARTIENE: Styreformann Finn Helge Tolpinrud (til høyre) og talsperson Ole Gunnar Hauso arbeidet sammen på Standard Telefon og Kabelfabrik på tidlig 1980-tall. Foreningens medlemmer har lenge sett behovet for et engasjement fra grasrota på borgerlig side. Foto: Privat.
annonse
annonse

Talsperson Ole Gunnar Hauso forteller at aksjonsgruppen, som ble stiftet så sent som 8. mai i år, er glad for allerede å ha mottatt 5,3 millioner kroner fra mange bidragsytere.

Hauso poengterer likevel at borgerlig side trenger langt flere bidragsytere og støttespillere for å sikre en borgerlig regjering også etter valget.

– Vi trenger flere midler slik at det flotte arbeidet, som i de siste åtte årene har gjort hverdagen bedre for oss alle, kan fortsette. Derfor er det avgjørende at enda flere ser viktigheten av å bidra i aksjonen for Borgerlig Valgseier ved å støtte oss direkte, eller bidra på andre måter, skriver aksjonens talsperson Ole Gunnar Hauso i en pressemelding.

annonse

Han kan videre fortelle at de innsamlede midlene som er mottatt av Aksjon for Borgerlig Valgseier i hovedsak vil gå til aksjonens egen kampanje som starter denne uken, men sier han håper at aksjonsgruppen i tillegg til millionen som allerede er overført vil kunne bidra med ytterligere økonomisk støtte til de fire borgerlige partiene, det vil si Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti

Kent Andersen vil ikke stramme inn: – Får være måte på sosialisme (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon