VIL PÅ TINGET: I dag går mange inn i politikken med lite eller ingen arbeidserfaring. Generasjonspartiets toppkandidat i Akershus har gått motsatt retning: først arbeid, deretter pensjon og til sist politikk. Pressebilde. Foto: Generasjonspartiet
annonse
annonse

Valgprogrammet deres er som søt musikk for noen – og et mareritt for andre.

Underreguleringen av pensjon skal fjernes. Begrepet minstepensjon skal erstattes med anstendig pensjon. Nei til vindmøller. EØS og ACER skal sies opp. Politireformen skal stoppes. Hjelp flyktninger i deres nærområder.

Det er noen av sakene som Generasjonspartiet vil gjennomføre hvis de kommer til makten. Noen maktovertakelse kan det likevel bli lenge til, for i stortingsvalget 2021 stiller partiet bare i valgdistriktene Akershus og Hordaland.

annonse

– Vi ønsker ikke å ende opp selv som de landa som folk flykter fra, sier partiets toppkandidat.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon