Oversiktsbilde av demonstrasjonen i Montreal.
annonse
annonse

Tusenvis protesterte i helgen mot det nye coronapasset som rulles ut 1. september i Montreal i Canada.

Tusenvis av rasende borgere samlet seg i gatene i Montreal lørdag for å protestere mot den kommende implementeringen av et vaksinepasssystem som skal lanseres i september.

Coronapasset vil kontrollere om du har rett til å besøke diverse steder, for eksempel arrangementer, barer, restauranter og treningssentre. Har du ikke papirene i orden, vil du bli nektet adgang.

annonse

Det er lagt ut flere videoer på sosiale medier av demonstrasjonen som tiltrakk seg tusenvis av mennesker.

Selv om det også er lagt ut oversiktsbilder av den store demonstrasjonen påstod lokalavisen Montreal Gazette at det kun var noen hundre som deltok.

Forandret tittel etter press

annonse

Avisen la ut nyheten på Twitter. Flere canadiere konfronterte Montreal Gazette i kommentarfeltet der de skrev at avisen sprer fake news.

– Dere mener tusenvis. Titusenvis. Jeg var der. Ca. 70 000. Men så var det kanskje for mange til at dere kunne telle!, skriver en kvinne.

– “Hundrevis?” Det var flere mennesker der enn de som abonnerer på drittavisen deres, skriver en annen.

Etter å ha blitt bombardert med meldinger på twitter, valgte til slutt avisen å forandre sin tittel der det nå står at «tusenvis demonstrerte».

Det har vært store demonstrasjoner og motstand mot det nye covid-passet både i Canda og flere andre steder i verden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon