Programleder Fredrik Solvang under NRKs direktesendte partilederdebatt i Arendal mandag kveld. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
annonse
annonse

Frp-politiker Carl I. Hagen hevder Sylvi Listhaug var den eneste som ble avbrutt da NRKs partilederdebatt ble holdt i Arendalsuka.

Verden er inne i en coronapandemi, med nedsteninger, restriksjoner og protester mot tiltakene. Likevel var det ikke dette som fikk fokus under gårsdagens partilederdebatt som ble sendt på NRK.

Skatt, klima og flyktningpolitikk ble diskutert mye. På Facebook går Carl I. Hagen ut mot NRK og programleder Fredrik Solvang, og skriver at han kun avbrøt partileder Sylvi Listhaug i debatten.

annonse

– Sylvi gjorde det bra i debatten på NRK ikveld, men ARK viste seg som vanlig! Hun ble avbrutt hver gang hun skulle fremføre gode og fornuftige standpunkter om å ikke bruke 100 milliarder eller 60 milliarder på mye kvoteflyktninger. Hun var den eneste som ble avbrutt! Idag burde du skamme deg Fredrik!

– Lyver

Mange har kommentert innlegget, og Frp-veteranen får både ris og ros.

annonse

– Nei, Sylvi burde skamme seg når hun lyver om at det var Jonas som fikk 10.000 flyktninger til Norge. Tror virkelig dere i FrP at folk på strabasiøs flukt uten norskkunnskaper, følger med hva en norsk Ap-politiker foretar seg? skriver en kvinne.

– Fredrik var rett og slett elendig i kveld. Venstresiden og spesielt MDG fikk komme med sludder etter sludder uten at han stilte kritiske spørsmål. Meget skuffet over debatten,og særdeles bekymret for fremtiden, er beskjeden fra en annen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon