En ung kvinne blir pågrepet av sivilt politi under SIANs demonstrasjon på Furuset senter i Oslo 15 august 2020. Sian ble møtt av motdemonstranter som forøkte å overdøve markeringen. Foto: Fredrik Hagen / NTB
annonse
annonse

I august i fjor ble det betydelig bråk da SIAN var på Furuset. Etter først å ha sagt ja, kom trakk Bydel Alna denne uken tilbake tillatelsen til markeringen som var satt til lørdag utenfor Furuset senter. Lars Thorsen akseptere ikke snuoperasjonen.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon