Jan Hanvold sier at Visjon Norges gjestegård i Hokksund nå er stengt etter at minst åtte personer er blitt koronasmittet på Visjon Norges arrangementer. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix
annonse
annonse

Minst åtte personer har fått påvist koronasmitte etter å ha deltatt på arrangementer hos Visjon Norge i Drammen.

Den omstridte TV-pastoren og lederen av Visjon Norge, Jan Hanvold, bekrefter overfor Drammens Tidene at minst åtte personer har fått påvist koronasmitte etter å ha deltatt på arrangementer i Drammen i Hanvolds regi. 

Ifølge kommuneoverlege i Øvre Eiker, Einar Braaten, skal smitten ha spredd seg under et eller flere arrangementer hos Visjon Norge i forrige uke.

annonse

Hanvold sier til avisen at en medarbeidere ble bekreftet smittet søndag, og at det deretter skal ha blitt oppdaget flere tilfeller.

– Den første som ble smittet, var hos oss uten å vite at han var smittet. Dette er en alvorlig situasjon. Vi har sagt til alle ansatte at de bør vaksinere seg, og har fulgt alle regler.

Ifølge Visjon Norge vil ikke utbruddet ramme produksjoner de kommende dagene i vesentlig grad.

annonse

Drammen kommune melder idag at 12 personer har fått påvist smitte det siste døgnet. Ni har kjent smittevei, mens tre av tilfellene er tilknyttet utenlandsreise.

Da Hanvold hadde besøk av Daniel Haddal i TV-studioet i mars ifjor, sa Hanvold:

«Vi får ta hverandre i handa, vi da, vi som ikke tror på koronavirus – vi tror på at vi blir smittet av Den hellige ånd. Halleluja, amen, takk og lov og pris», og tok Haddal i hånda.

I dag har imidlertid pipen fått en annen lyd og den frittalende TV-pastoren påstår nå at uttalelsen i fjor “bare var en spøk” og at han alltid har oppfordret folk til å teste seg og ta vaksinen.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon