- Resett - https://resett.no -

Siv Jensen har fått ny jobb – skal forebygge drukningsulykker

Tidligere Frp-leder Siv Jensen har fått tilbud om å lede et arbeid i regi av Redningsselskapet for å forebygge drukningsulykker. Det takker hun ja til.

Engasjementet varer i tre år, opplyser Jensen selv til VG. [1]

– Jeg har tenkt mye over hva jeg skal gjøre til høsten, nå som jeg ikke har tatt gjenvalg på Stortinget. Jeg har fått en del spennende tilbud, men dette her kunne jeg ikke si nei til, sier hun.

annonse

Frem til 31. juli hadde 41 personer mistet livet i trafikken, mens 51 personer mistet livet i drukningsulykker, hittil i år. Myndighetene har en visjon om at null personer skal mistet livet i trafikkulykker. Jensen konstaterer at det samme er deres mål når det gjelder sjøen.

– Vi skal bygge vannets Trygg Trafikk. De greide å samle kreftene som hadde innflytelse på utviklingen av trafikk og sikkerhet på veiene og skal ha mye av æren for den bedrede sikkerheten vi ser på veiene, sier leder Rikke Lind i Redningsselskapet.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474