Bak denne døren mener påtalemyndigheten to av de tiltalte angrep et par med kniv og øks i januar i fjor. Nå kommer dobbeltdrapssaken for retten. Foto: Marit Hommedal / NTB
annonse
annonse

Bevæpnet med øks og kniv skal de to tiltalte ha gått inn på bergenshospitset og angrepet paret som var der.

Paret som ble drept på rom 305 i hospitset i Bergen, ble funnet ille tilredt ved Osavatnet i Arna 13. januar i fjor. Foto: Marit Hommedal / NTB

Tiltalen beskriver i detalj hvordan en av de tiltalte, nattevakten ved hospitset, skal ha skrudd av videoovervåkingen i bygget, hentet en øks og flere kniver og låst opp døren til rommet der paret befant seg. Mens den hovedtiltalte først skal ha påført kvinnen og deretter mannen gjentatte knivstikk mot halsen og ansiktet, skal nattevakten deretter ha hogd begge to i hodet med en øks, skriver NTB.

58-åringen tok i første avhør på seg all skyld for det brutale voldsangrepet på, men har senere endret forklaringen sin. Han nekter nå for å ha drept den 29 år gamle kvinnen, ifølge statsadvokat Benedicte Hordnes ved Hordaland statsadvokatembeter.

annonse

– Han erkjenner å ha påført henne stikk, men nekter for å ha brukt øks, sier Hordnes.

Les også: 16-åring skutt og ranet på Røa

Begge ofrene ble erklært døde på stedet som følge av den grove volden de ble utsatt for.

annonse

Dobbeltdrapet skjedde søndag 12. januar i fjor.

Saken kommer opp for Sør-Hordaland tingrett i Bergen mandag.

Siste nytt fra Resett om vedkommende som ble skutt og drept av politiet i Sarpsborg

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon