Det er virkelig ikke rart folket har politikerforakt når de må høre på denne kaklinga her, mener artikkelforfatter etter å ha sett partilederdebatten på TV 2. Foto: Marit Hommedal / NTB
annonse
annonse

Valget nærmer seg. Det skjønte alle som så partilederdebatten på TV2 her om dagen.

Programleder Arill Riise hadde sin fulle hyre med å styre debatten. Ja, det er irriterende og dumt når både deltakerne og programlederen snakker i munnen på hverandre.

Når du har en rødgrønn statsminister i magen, kan du ikke ta magen for full verken på klimagrep eller skatteskjerpelser. Jonas Gahr Støre lar seg forme og styre av begivenhetene og partiene på den rødgrønne siden.

annonse

At Trygve Slagsvold Vedum er glad i griser, det visste vi kanskje fra før, det kom også fram under debatten.

Det blir for mye paroler og litt for få argumenter om skatt, fordelingspolitikk, klima og offentlig helsetilbud, men å snakke i munnen på hverandre det greide dere.

Det er virkelig ikke rart folket har politikerforakt når de må høre på denne kaklinga her.

annonse

Vent på tur, folkens. Dere oppfører dere mindre veloppdragent enn en ungdomsskoleklasse.

De Grønnes partileder Une Aina Bastholm tar selfie sammen med Arbeiderpartiets partileder Jonas Gahr Støre før partilederdebatten på TV2 tirsdag kveld. Foto: Marit Hommedal / NTB

Du får oppmerksomhet ved å rakke ned på folk på TV.

Kjennes det greit ut?

Det er sikkert mange som lurer på om det mulig å få kjøpt billetter til regjeringsforhandlingene mellom Ap, Sp, SV, Rødt og MDG?

Så til dårskapens klimaks: Terningkastene.

Og til de som kaster terninger. Ja, det tilfeldighetene som råder når terninger kastes, og det viser det store spriket mellom «Rikssynserne» og folkets dom. Dere var ikke i nærheten av hva folket mener om debattantene.

Savner uttrykket fra Trøndelag under debatten: Det var rette ræva som feis.

Men det kommer sikkert senere.

annonse

DN: «Resett-miljø» knyttet til skjult milliardærnettverk for å «ta knekken på Arbeiderpartiet og miljøbevegelsen»

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon