KONTROVERSIELL JOBBANNONSE: I en stillingsutlysning skrev han at corona-vaksinerte ikke ville bli vurdert for ansettelse. Slikt ble det bråk av i corona-konforme Norge. Foto: privat
annonse

Han skulle utlyse en jobb som sykkelreparatør, innehaveren av et gjenbruksverksted i Bergen. Fagbrev fra Danmark eller Tyskland var en av kvalifikasjonene som aktuelle kandidater burde ha.

Men i jobbannonsen stod det også at corona-vaksinerte ikke ville bli vurdert. Saken ble raskt plukket opp av NRK, TV 2 og andre store medier, og rabalderet var i gang. På verkstedets Facebook-side rant det inn negative kommentarer.

Og tilbakemeldingene kom ikke bare i elektronisk form: Innehaveren fikk til og med et helsides brev med hån fra «Damene fra Stange» – et brev du kan lese nedenfor.

annonse

I dette portrett-intervjuet med Resett snakker innehaveren om oppstyret rundt annonsen, hans syn på sykkeldekk-produsenten reTyre og ikke minst moms på sirkulærøkonomi, nærmere bestemt reparasjon og salg av bruktsykler.

Han kritiserer Bergen kommune og Skatteetaten som gjenbrukssinker – og roser Trond Mohn.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

annonse

LOGG INN

Portrettet: Hans forfedre sloss mot Sverige. Nå kjemper han mot globalismen (+)

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Kim Nord
Journalist - kim@resett.no - Kim Nord har forskerutdanning i statsvitenskap, mastergrad i offentlig administrasjon og kompetanse i universitetspedagogikk. Redaksjonelle ansvarsområder er de tyskspråklige land, Øst-Europa og Russland.