Hvem er denne mannen? Foto: Privat
annonse
annonse

Spetalens WhatsApp-gruppe er ikke lenger mye lukket. En rekke journalister, Ap-folk og venstreorienterte er lagt til de siste dagene. Men de opprinnelige medlemmene har ikke latt seg stoppe. Utvekslingene fortsetter.

Mandag ettermiddag er Aftenspostens helgeavsløring av at Kjell Ingolf Ropstad har hatt fri bolig i Oslo fordi han har folkeregistrert seg hos foreldrene som er tema.

Men på gruppen «Politikk» er det kynikere blant medlemmene.

annonse

– Ropstad og boligsaken. Kynisk timet fpr å gi KrF det (veldig) lille dyttet som skal til for å komme under sperregrensen, skriver én.

– Dersom en journalist sitter og ruger på informasjon om Ropstad over lengre tid, for å strategisk publisere nyheten 1 uke før valgdagen, vil det da kvalifisere for valgpåvirkning eller kritikerrost journalistikk? spør en annen.

Les også: Skinnhellige kristne

annonse

– Og så er det en gigantisk konsulentbransje i bakgrunnen som vi ikke ser, sier en.

Ropstad kunne kommet det i forkjøpet

– Ropstad har jo ruget på informasjonen enda lenger. Han har hatt mulighet til å komme journalistene i forkjøpet ved å spille med åpne kort. Ser ikke problemet, skriver en tredje person.

Men spørsmålet som er reist er: Hvem plantet informasjon om Ropstad nå, og hvem tjener på det?

Dette foregikk egentlig i Spetalens WhatsApp-gruppe (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon