SPRENGER STADIG GRENSER: Esben Esther Pirelli Benestad er ikke bare professor i sexologi, men kvalifiserer nesten også for en mastergrad i dans. Her ses Benestad i blått antrekk sammen med Ingrid Beate Thompson i 2007-sesongen av TV 2s «Skal vi danse». Foto: Heiko Junge / NTB
annonse
annonse

I en årrekke har Esben Esther Pirelli Benestad arbeidet for seksuell folkehelse, både ved Universitetet i Agder og på TV-skjermen. I 2012 ble hen og ektefellen Elsa Almås Norges første professorer i sexologi.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon