Høyre-leder Erna Solberg taler for Høyres valgvake på Radisson Blu Scandinavia Hotel under stortingsvalget 2021. Foto: Heiko Junge / NTB
annonse
annonse

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun er utrolig stolt over hva partiet har fått til som regjeringsparti i sin tale til partiets valgvake.

Det ble med åtte år for Erna Solberg som statsminister. I den perioden har Høyre regjert med de tre andre partiene på borgerlig side.

– Vi er fornøyd, men vi har ikke gjort det alene. Jeg vil benytte anledningen til å takke for samarbeidet med Frp, Venstre og KrF. Vi fire har funnet fram til gode løsninger, sier Solberg.

annonse

Solbergs første regjering besto av Høyre og Fremskrittspartiet fra 2013 til 2018, før regjeringen ble utvidet med Venstre i 2018 og Kristelig Folkeparti i 2019.

I 2020 gikk Fremskrittspartiet ut av regjeringen, mens Høyre, Venstre og KrF fortsatte.

– Jeg gratulerer Jonas Gahr Støre med det som ser ut som et klart flertall. Men det blir tøffe forhandlinger, sier Solberg på valgkvelden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon