Tor Andre Johnsen. Karin Andersen. Foto: NTB Scanpix
annonse
annonse

Før helgen rapporterte Resett om tett race i Hedmark. Tor Andre Johnsen, som har sittet på Stortinget for Frp siden 2013 appellerte til velgerne om å sørge for at han kom inn. Valget sto mellom ham og Karin Andersen fra SV.

Nå ser det ut som Johsens appell ble hørt. Kl 23:01 med over 90 prosent av stemmene talt opp er Frp på 8,4 prosent mot SVs 6,7 prosent. Johnsen er ifølge Valgdirektoratet inne på utjevningsmandat, men er også nærme å ta det siste direktemandatet fra Ap.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon