- Resett - https://resett.no -

Listhaug skylder på samarbeid med Venstre og KrF etter valgnederlaget: – Det straffet seg

Frp mistet 3,5 prosent av stemmene fra forrige valg, men er likevel fornøyd. Nå skal de bruke fire år på å «bygge opp igjen partiet».

– FrP startet valgkampen med målinger nede på 7-8 prosent. Vi går tilbake, men vi gjør det betydelig bedre enn vi lå an til å gjøre. Fra og med i morgen skal FrP være det ledende opposisjonspartiet, sa partileder Sylvi Listhaug i sin tale til Fremskrittspartiets valgvake.

Listhaug sa også at Frp har «lært» etter å ha samarbeidet med Venstre og Krf i regjering.

annonse

– Dette valget har lært oss at det straffet seg at Venstre og KrF kom inn i regjering. I årene 2013 til 2017 gjorde Høyre og FrP det bra. Jeg håper Høyre har lært både av årene 2001 – 2005 og den siste perioden. Det beste i en regjering er Fremskrittspartiet og Høyre sammen, sa Listhaug og la til at Frp skal bruke disse fire årene til å «bygge opp igjen partiet».

– I 2023 skal vi gjøre et bedre valg. Og i 2025 kommer FrP knallsterkt tilbake! Det er nå det starter, avsluttet Listhaug i sin tale.

Frp mistet stemmer til de som havnet under kategorien Andre. Blant de var Demokratene. Heller ikke de gjorde et godt valg sammenliknet med enkelte meningsmålinger og havnet på 1,2 prosent.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474