Demonstranter på Brooklyn bridge. Skjermbilde Twitter
annonse
annonse

En gruppe aktive og pensjonerte lærere protesterte i New York mandag mot kravene om at alle ansatt i delstatens undervisningssektor må vaksinere seg innen 27. mars eller miste jobben.

– F-ck Joe Biden kunne man høre fra demonstrantene på Brooklyn bridge, skriver Fox News.

annonse

De samme slagordene kunne høres på Brooklyn Pier.

Joe Biden har gitt ordre om at alle ansatte i offentlige sektor samt de i selskaper med over 100 ansatte må vaksinere seg.

annonse

New Yorks borgermester ga i august ordre om at alle ansatte under undervisningsdepartementet måtte vaksinere seg innen 27. september eller risikere å miste jobben.

En del lærere har organisert seg i foreningen Teachers for Choice. De krever å kunne bestemme over sin egen kropp uten å miste jobben, skriver Fox News.

Fox News melder også at det er økende motstand mot Bidens vaksinekrav. I flere delstater styrt av republikanere er det politisk motstand.

Tidligere president Donald Trump anbefaler folk å ta vaksinen som han var med å forsere gjennom godkjenningsprosessene mens han var president. Men han mener det obligatoriske kravet er å gå for langt.

– Det burde ikke være nødvendig, sier Trump ifølge Fox News.

Studenter mot Biden

Flere videoer spres på sosiale medier av tilskuere, angivelig universitetsstudenter, som roper Fuck Joe Biden.

Her fra Auburn/Alabama State:

annonse

Her fra Mississippi State/NC State:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon