Fjågesund kirke. Foto: Kristen Salmelid
annonse
annonse

Søndag kveld rykket brannvesenet ut til branntilløp i Fjågesund kirke i Kviteseid i Telemark. Politiet rykket ut og fikk raskt kontroll på brannen.

Politiadvokat Margrethe Wigeland Øiestad forteller til Vesttelemark Blad at politiet fikk melding om branntilløp i kirken før kl. 22.00 søndag kveld. Med bakgrunn i funn og observasjoner som er gjort på stedet, er en av hypotesene politiet arbeider ut fra, at brannen kan være påsatt. Øiestad ønsker ikke å gå inn på detaljer på grunn av etterforskningen, men politiet etterforsker saken videre, og skal gjennomføre en åstedsgranskning.

Ingen er mistenkt i saken, men politiet er svært interessert i tips knyttet til branntilløpet. Kirkevergen i Kviteseid, Kristen Salmelid, sier til Vest-Telemark Blad at brannalarmen gikk kl. 21.05 søndag kveld, og at han dro til kirken kort tid etter dette. Han er glad at kirkens varslingsanlegg fungerte som det skulle.

annonse

Han er videre takknemlig for det gode arbeidet som politiet og brannvesenet gjorde gjennom kvelden og natten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon