Covidfilmen 2020 er slettet fra Youtube-arkivet.
annonse

Meldingen kommer ett døgn etter at selskapet blokkerte og fjernet den tyskspråklige utgaven av den statsfinansierte russiske kanalen RT.

Kanalen ble utestengt for å ha brutt retningslinjene til YouTube om feilinformasjon om pandemien, skriver NTB.

– Vi har over lengre tid sett at uriktige påstander om koronavaksinene har gått over i generell feilinformasjon om vaksiner, og vi er nå på et punkt der det er viktigere enn noen gang før å utvide arbeidet vi startet med covid-19, til også å gjelde andre vaksiner, heter det i et blogginnlegg fra Youtube.

annonse

Les også: Studie viser kraftig fall i antistoffer bare måneder etter andre koronavaksine

YouTubes nye regler går nå ut på å fjerne og blokkere feilinformasjon om alle vaksiner som har blitt offisielt godkjent av helsemyndigheter, slik som Verdens helseorganisasjon (WHO).

Blokkerte YouTube kontoen til Robert F. Kennedy Jr

annonse

Fram til onsdag hadde vaksinemotstandere nådd ut til titusenvis av abonnenter via YouTube. Kontoen til advokaten Robert F. Kennedy Jr. – nevøen til USAs tidligere president John F. Kennedy ble stengt.

– Det finnes ikke et tilfelle i historien der sensur og hemmelighold har fremmet enten demokrati eller folkehelsa, skriver han i en uttalelse til nyhetsbyrået AP.

Patolog Dr. Ryan Cole spør, etter at tusenvis av mennesker har dødd etter en COVID -vaksine, hvor er obduksjonene for å undersøke organskader forårsaket av piggproteinet?, skriver Kennedy Jr på Twitter.

Norsk 21-åring fikk hjertebetennelse etter coronavaksine: – Jeg følte meg presset av media

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse