Liverpool manager Jurgen Klopp. Photo by Simon Dael/BPI/Shutterstock
annonse
annonse

Liverpool-manager Jürgen Klopp skjønner ikke at folk nekter å ta coronavaksinen.

Flere spillere i Premier League ønsker ikke å ta den omdiskuterte vaksinen mot det kinesiske coronaviruset. For bare noen dager siden kom det frem at færre enn halvparten av spillerne i ligaen har tatt vaksinen.

En av de som reagerer er Liverpools manager Jürgen Klopp.

annonse

Klopp sa på en pressekonferanse at han selv tok coronavaksinen for å beskytte seg selv, men også for alle menneskene rundt ham. Nå sammenligner han de som ikke ønsker å ta coronavaksinen med folk som fyllekjører, skriver Daily Mail.

– Hvis jeg sier jeg er vaksinert, så sier andre folk: «hvordan kan du fortelle meg at jeg skal bli vaksinert?» Det er litt som å fyllekjøre, sier han ifølge Reuters, før han fortsetter resonnementet sitt:

– Vi har alle sikkert vært i en situasjon hvor vi har tatt en øl eller to og tenkt at vi fortsatt er i stand til å kjøre, men på grunn av loven har vi ikke lov til å kjøre, så da kjører vi ikke.

annonse

Belønning

Klopp sa også at cornavaksinen ikke er en begrensing av enkeltpersoners frihet.

– Jeg kan ikke forstå hvorfor det er en begrensing av frihet, for hvis det er tilfelle, er det at det ikke er lov å drikke og kjøre også en begrensing av friheten.

Den britiske nyhetsformidleren BBC skriver at Premier League vurderer å «belønne» klubber hvor mange har tatt coronavaksinen. Premier League skrev følgende i en e-post forrige uke til fotballklubbene:

– Bare syv klubbtropper er mer enn 50 prosent fullvaksinert, så vi har et stykke igjen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon