Trump har fortsatt et jerngrep rundt Det republikanske partiet, og eksperter mener han vil stille til presidentvalget i 2024. Foto: AP / NTB
annonse
annonse

Seniorforsker Robert Kagan ved tankesmia Brookings Institution skisserte i forrige uke et dommedagsscenario i Washington Post.

Trump-tilhengeres slagord «Gjør valget rettferdig igjen» Foto: AP / NTB.

– USA går mot den største politiske og konstitusjonelle krisen siden borgerkrigen, mener Kagan.

Den nykonservative forskeren advarer om at de neste tre-fire årene vil kunne bli preget av stor uro, som massevold, føderale myndigheters sammenbrudd og en inndeling av landet i blå og røde soner – fargene til henholdsvis demokratene og republikanere, skriver NTB.

annonse

– Donald Trump vil uten tvil være den republikanske presidentkandidaten i 2024. Håpet og forventningen om at han ville falme og miste innflytelse utenfor Det hvite hus, har vært urealistisk, sier Kagan.

Les også: Trump føler seg tvunget til å stille i 2024 fordi Biden er «inkompetent»: – Har egentlig ikke noe valg

– Trump er en mammut på meningsmålingene og har et jerngrep om Det republikanske partiet. Han er i ferd med å bygge opp en gigantisk pengekasse til valgkampen. Hvis han ikke får problemer med helsa, stiller han, mener Kagan.

annonse

Hele 78 prosent av republikanerne som deltok i CNN-undersøkelsen, sa at de ikke tror Joe Biden vant presidentvalget på lovlig måte.

General Mark Milley gikk bak ryggen på Trump og ga lovnader til Kina: – Forræderi

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon