- Resett - https://resett.no -

Ung mann skutt  i Oslo – tilstanden er kritisk

Den unge mannen ble skutt på Mortensrud i Oslo. Ingen er pågrepet.

Politiet ble varslet om skytingen klokken 22.22 torsdag kveld. Voldshandlingen skjedde utenfor Lofsrud skole på Mortensrud i Søndre Nordstrand bydel. Den skadde fikk behandling på stedet og ble sendt til sykehus.

Det meldes om at flere personer skal ha forsvunnet fra stedet rett etter skytingen, sier politiets operative uteleder Erling Olstad. Et vitne sier til NRK [1] at hun hørte seks skudd. 

annonse

Olstad vil ikke bekrefte antall skudd, men sier at det dreier seg om flere enn ett.

Les også: En dag fra Oslo tinghus (+) [2]

En person skal være skutt på Mortensrud, tilstanden til personen som ble skutt er ikke kjent. Politiet er på stede med flere patruljer. Foto: Fredrik Hagen / NTB

– Politiet er på Lofsrud skole med store ressurser. Vi jobber på stedet, tar imot vitneavhør og vi jobber med sikring av tekniske spor. Vi har en ganske stor aksjon akkurat nå, og den vil fortsette en god stund fremover, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB. Han kan ikke bekrefte identiteten.

annonse

– Men det er en ung mann, ikke en gutt. Vi etterforsker saken bredt, og vil holde på utover natt til fredag. Nå driver vi en massiv informasjonsinnhenting, sier Hekkelstrand. 

Politiet ber om at vitner melder seg på stedet eller per telefon.

Frp med bredside etter at barn ble skutt: – I Sverige har de gjennomført den innvandringspolitikken mange partier i Norge vil ha (+) [3]

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474