Grete Lien Metlid, leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Skyting begynner å bli vanlig i Oslo og det bekymrer politiet.

Det sier Grete Lien Metlid under på en pressekonferanse i forbindelse med skyteepisoden på Mortensrud. Hun er leder for etterforskning og etterretning i Oslo politidistrikt.

– Vi har stor forståelse for reaksjonene rundt dette, la Metlid til, men påpekte også at det er pågripelser i de fleste sakene.

annonse

Les også: Ap legger opp til svenske tilstander med idiotisk politiforslag om å gi begrunnet «kvittering» til innvandrerungdom som stoppes i kontroll (+)

Syv personer har blitt skutt i Oslo på syv uker, skriver NTB, sier at søndag 15. august ble to unge gutter skutt i en T-banevogn ved Skøyenåsen T-banestasjon. En av dem ble alvorlig skadd. Gjerningsmannen er pågrepet.

Onsdag 25. august ble to menn skutt ved en oppgang på Trosterud. Begge havnet på sykehus. Per nå har ikke politiet noen mistenkte i saken.

annonse

Mandag 30. august ble en mann i 20-årene skutt og skadd ved Brynseng T-banestasjon. En mann i 20-årene ble pågrepet.

Les også: Helte antibac på etnisk norsk ungdom og truet med å tenne på (+)

Lørdag 2. oktober ble en mann ble alvorlig skadd i en skyteepisode i Vika i Oslo. Der ble en tredje person pågrepet torsdag.

Torsdag kveld, 7. oktober, er en mann i 20-årene svært kritisk skadd etter å ha blitt skutt ved Lofsrud skole på Mortensrud. Politiet hadde fredag morgen ikke pågrepet noen i forbindelse med saken.

Oslo-politiet sier at de tar skytingene på alvor, men ser ingen sammenheng mellom dem.

Politifolk i møte med ungdomsgjenger må «liste seg rundt»: – De satte øya i oss (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon