20 år gamle Hamse Hashi Adan ble skutt ved Lofsrud skole på Mortensrud 7. oktober og døde av skadene på sykehus. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
annonse
annonse

Ingen er foreløpig siktet etter drapet på 20-åringen Hamse Hashi Adan på Mortensrud i Oslo. Politiet undersøker flere hypoteser.

– Vi jobber med store ressurser, og det er et detaljert og grundig arbeid som pågår. Vi har fått inn store mengder informasjon og har tro på at det kan føre til en pågripelse i saken, sier politiadvokat Børge Enoksen i Oslo politidistrikt til NTB.

Hamse Hashi Adan ble skutt på Mortensrud torsdag kveld. Han døde dagen etter av skadene. Det var mange personer i området rundt Lofsrud skole på tiden da skuddene ble avfyrt, opplyser politiet.

annonse

– Vi vet at det var mange mennesker i området. Vi har snakket med mange som har vært der, men det er fortsatt personer vi ønsker skal ta kontakt med oss som vi vet var der, sier Enoksen.

Han bekrefter at politiet har flere hypoteser som de arbeider etter.

– Jeg kan ikke si noe om politiet har noen mulig mistenkte eller moduskandidater, sier Enoksen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon