Mannen i 50-årene var på løpetur i Gulset-området da han ble stukket med kniv. Foto: Trond R. Teigen / NTB
annonse
annonse

Mannen som ble knivstukket på joggetur i Skien, er ferdig behandlet på sykehus og blir avhørt om hendelsen. Ingen er pågrepet i saken.

Mannen som ble stukket, er i 50-årene. Han var ute på en løpetur da han ble knivstukket ved 18.30-tiden tirsdag kveld.

Det operative søket etter en gjerningsperson er avsluttet, opplyser Sørøst politidistrikt. Den skadde er utskrevet fra sykehus.

annonse

– Han er inne til avhør nå, forteller operasjonsleder André Kråkenes til NTB natt til onsdag.

Det er ikke kjent hva mannen har forklart så langt. Trolig vil ikke politiet ha mer informasjon å gå ut med om saken før på dagen.

Hunder og helikopter

Væpnet politi med hundepatruljer og støtte fra helikopter søkte lenge i området. Sørøst politidistrikt ba om tips fra folk som kan sett noe i området.

annonse

– Mannen har vært ute på en joggetur, og ut ifra vår forståelse så har hendelsen skjedd i skogen. Det var vitner som fant den skadde mannen, som meldte fra, sa innsatsleder Åsmund Sanda til NRK.

Politiet var i området med store styrker. Foto: Trond R. Teigen / NTB

– Vi har ikke noe særlig beskrivelse av gjerningspersonen. Den er så vag at den er ikke verdt noe. Det er helt ukjent om det er noen relasjon mellom den skadde og en mulig gjerningsperson, sa innsatslederen videre.

Ba folk holde seg unna

Aksjonen tirsdag kveld tok mye av politiets ressurser. De ba mediene om forståelse for at de sto midt i en væpnet aksjon. Samtidig ba de «andre skogtravere om å holde seg borte fra Åletjern og Ugleveien inntil situasjonen er avklart».

– Området er gjennomsøkt. Vi har ikke grunnlag for å si at det befinner seg farlige personer der nå, forteller operasjonsleder Kråkenes.

Telemarksavisa har snakket med en kvinne som så den skadde mannen komme ut av skogen.

– Han hadde blitt knivstukket flere steder på kroppen. Ett av sårene var ganske dypt. Jeg begynte å ta av han jakken for å undersøke sårene nærmere, da oppdaget jeg det dype kuttet, sier hun.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon