Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær får mange kritiske spørsmål om dagen. Foto: Dave Thompson / AP / NTB
annonse
annonse

Ole Gunnar Solskjær får ikke lenger ros fra fotballeksperter.

Manchester United vinner ikke de store titlene under hans ledelse, fastslår Jamie Carragher.

– Manchester United trenger en bedre manager. De trenger en manager som kan konkurrere med de andre storlagene i ligaen, sa Carragher i Sky Sports-studioet mandag kveld.

annonse

Carragher har null tro på Solskjær.

– Ole vinner ikke en ligatittel eller Champions League med Manchester United. Han har ikke erfaringen til å greie det, la den profilerte Sky Sports-eksperten til.

Jamie Carragher har ingen tro på Ole Gunnar Solskjær. Foto: Peter Powell/Pool via REUTERS

Solskjær har i løpet av sine tre år i klubben slitt med å leve opp til forventningene. Han har hentet flere profilerte spillere til klubben, sist Cristiano Ronaldo, men uten at den suksessen som forventes av storklubben har blitt oppfyllt.

annonse

– Hva gjør Ole? Hva er tanken? Jeg ser ingen plan bak det de gjør. Er de et høytpressende lag? Nei, ikke med Ronaldo i laget. Denne mangelen på intensitet ville aldri ha blitt akseptert i lagene til Pep (Guardiola), (Jürgen) Klopp eller (Thomas) Tuchel. Det er både et manager- og spillerproblem, sier Carragher om Uniteds spillestil den siste tiden.

Engelske mediers fotballskribenter og -kjennere har nå fått nok og krever nordmannens avgang.

Skal Solskjær få beholde jobben må han få laget sitt til å prestere under de neste kampene som er:

Atalanta (mesterligaen), Liverpool (Premier League), Tottenham (Premier League), Atalanta (mesterligaen), Manchester City (Premier League).

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon