- Resett - https://resett.no -

Deilig å ha noen å hate

Er det ikke deilig å ha noen å hate? Raga Rockers gjorde uttrykket udødelig med sin klassiker fra 1990.

Man skulle jo tro at samfunn beveger seg forover og at man lærer av feil som har blitt gjort. I dagens norske samfunn så har fokuset på minoriteter, kjønn, klimaforandringer og krenkelser av forskjellige slag, vært det som har dominert.

Det skal slås hardt ned på dem som ytrer hat mot noen eller noe av det som befinner seg innenfor fokusområdet som er nevnt ovenfor. Samtidig har det vært et fokus på ytringsfrihet, også her spesielt for minoriteter og såkalt svake i samfunnet.

annonse

Men en gruppe mennesker blir holdt utenfor dette. Minoritet eller ikke, svake eller sterke, rike eller fattige, kvinner eller menn. Det er de som måtte være så umåtelig frekke at de faktisk kritiserer noe eller noen av dem som brutalt brøyter de veiene agendaen deres tilsier.

Resett har en liten redaksjon og små ressurser. En dverg i medieverden hvor millionene flyter fritt. På mange måter må man vel kunne si at vi er en minoritet. Vi har også personer med forskjellig kjønn i vår stab, men å legge oss for hat offentlig er tydeligvis helt greit.

På Twitter hagler det med hatefulle ytringer, krenkelser og ondskapsfulle sammenligninger mot Resett og navngitte personer i staben.

Skjermdump fra Twitter.
annonse

Men det er det ingen som bryr seg noe om.

Det er liksom helt greit, for i disse menneskenes verden så får vi bare som fortjent. Det at enkelte samfunnsdebattanter fra minoriteter i Norge får voldsalarmer og må leve på hemmelig adresse, slås stort opp i media.

Men ingen bryr seg om at de som jobber i såkalte alternative media må ha hemmelig adresse og beskytte sine barns identitet.

De har jo satt seg selv i den situasjonen, de. For de mener noe annet enn det vi gjør, og gud forby, de som leser Resett og som er enig i at samfunnet beveger seg i feil retning på noen områder, de er jo enda verre.

Mens noen kan grine i vei og gå til media fordi de føler seg utsatt for rasisme, så får de av oss som kritiserer dette forberede seg på å være hardhudet.

I krenkelsens tidsalder har det vel aldri vært tøffere for noen å takle den hetsen og det ondskapsfulle hatet som spys ut daglig på Twitter og andre sosiale medier.

Men så lenge hatet rettes mot de som «ikke er som oss», så er det hele greit. For å sitere noen flere linjer av Raga Rockers sang:

«Han der er ikke sånn som deg. Fort deg bort og ta ham. Er det ikke deilig å ha noen å hate? Føles det ikke godt å ha noen å hate?»

annonse

Det er tydeligvis mange som synes det er veldig deilig å ha noen å hate.

Setter du pris på denne artikkelen? Resett trenger din støtte.

Vi har Vipps nr 124526, bank 1503.94.12826 eller dere kan sende SMSResett” (200,- en gang) eller SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474.

Tegn abonnement her [1]

Burde de som advarer mot islam ønske bønneropene velkommen? (+) [2]

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474