En gutt i slutten av tenårene ble knivstukket på Ila i Trondheim lørdag kveld. Han er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Foto: Ned Alley / NTB
annonse
annonse

To menn ble knivstukket løpet av drøy times tid i Trondheim lørdag kveld. 

Den første hendelsen ble meldt fra Møllenberg klokken 21.02. Her ble en mann i slutten av 20-årene funnet og den andre knivstikkingen på Ila i Trondheim klokken 22.07. Her ble en gutt i slutten av tenårene alvorlig, men ikke livstruende, skadd. skriver NTB.

To menn får behandling ved St. Olavs Hospital med «alvorlige, men ikke livstruende skader», melder politiet i en pressemelding. I Ila er det en gutt i slutten av tenårene som er skadet, mens det på Møllenberg er snakk om en mann i 20-årene, skriver VG.

annonse

Væpnet politi jakter natt til søndag fortsatt på en eller flere gjerningsmenn i saken.

– Dette er en alvorlig hendelse. Vi har gjennomført innledende samtaler med fornærmede og vitner, og politiet er i gang med tekniske undersøkelser ved åstedet, sier påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding natt til søndag.

annonse

 

To knivstikkinger i Trondheim – antatt gjerningsmann pågrepet

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon