Pogba vil ha vekk Solskjær, ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano. Foto: Reuters.
annonse
annonse

Den anerkjente overgangsjournalisten Fabrizio Romano hevder Paul Pogba har gitt et ultimatum til Manchester United, ifølge Talksport.

Uniteds midtbanespiller ble benket i møtet med Liverpool i helgen, men kom inn etter pause.

Kort tid ut i andre omgang fikk han rødt kort etter å ha satt knottene i leggen på Naiby Keita. Utvisningen skapte mye sinne etter kampen ettersom Pogba smilte i det han gikk av banen.

annonse

På sosiale medier har United supportere ha vært rasende på Pogba og bedt han forlate klubben. Flere mener han ikke ønsker å være i United, og at han vil forlate klubben gratis i sommer.

Ultimatum

Men nå kan det tyde på at Paul Pogba er villig til å signere ny kontrakt i Manchester.

annonse

Fabrizio Romano, som er en pålitlig kilde i forbindelse med overganger i fotballen, uttalte i et intervju på Twitch tirsdag at Pogba signerer ny kontrakt bare hvis Manchester United sparker Ole Gunnar Solskjær.

Les også: Klubblegende mener Pogba aldri bør spille for Manchester United igjen

Den oppsikrsvekkende uttalelsen ble også tema under radioprogrammet TalkSport samme dag.

– Fabrizio Ramano sier at Paul Pogba ønsker å bli i United, bare hvis Ole Gunnar Solskjær får sparken. Så mitt spørsmål til dere United-fans er; hvem vil dere ha i klubben? Pogba eller Solskjær?, uttalte TalkSports programleder.

Pogbas kontrakt går ut i sommer og han kan derfor gå gratis til en annen klubb.

Paul Pogba har vært i klubben i mange år og var også en av pådriverne til at den forrige manageren Jose Mourihino fikk sparken.

annonse

Ole Gunnar er under voldsomt press som United-manager etter 5-0 tapet mot Liverpool i helgen. Manchester United har likevel uttalt at de har tillit til nordmøringen, og at han vil lede laget mot Tottenham i helgen.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon