Kåre Ingebrigtsen snakket tirsdag ut om sitt mislykkede treneropphold i Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB
annonse
annonse

Kåre Ingebrigtsen fikk kun elleve måneder som Brann-trener. Tirsdag snakket han ut for første gang om avgangen og tiden i klubben.

I juli fikk Ingebrigtsen sparken etter en elendig start på sesongen. I snaut fire måneder har han nektet å uttale seg om perioden i Brann, men tirsdag kveld fjernet han selv munnkurven.

På en pub svarte Ingebrigtsen på spørsmål fra tidligere TV 2-journalist Davy Wathne. Til stede var også Bergensavisen for å rapportere fra seansen.

annonse

– Jeg føler meg lurt av Brann, sa trønderen underveis.

Uttalelsen falt da det ble gjort et poeng av at klubben forsterket stallen etter hans avgang. Flere av spillerne, deriblant Sivert Heltne Nilsen og Fredrik Pallesen Knudsen, hadde vært på 55-åringens ønskeliste.

– De har tydeligvis funnet noen midler likevel, la han til.

annonse

Ingebrigtsen holdt ikke igjen i sine karakteristikker av både ledelsen og spillergruppen. Rosenborgs tidligere gulltrener mente han overvurderte Brann-troppen kraftig.

– Det var for mange som hadde en egen agenda, satt på gode lønninger og hadde det egentlig ganske komfortabelt. Jeg har ikke vært med på tilsvarende spillergrupper tidligere.

Brann tok sju poeng på årets 14 første kamper i Eliteserien. Siden har laget plusset på 14 poeng på tolv oppgjør med Eirik Horneland som sjef. Det holder i øyeblikket til en kvalifiseringsplass, og det ser ut til å bli det beste rødtrøyene kan håpe på i racet om å unngå nedrykk.

Nylig tok Ingebrigtsen på seg ny fotballjobb i Bergen. Han steppet da inn som sportssjef i Åsane i 1. divisjon.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon