Illustrasjonsfoto: Peter Kruger / TT / NTB scanpix
annonse
annonse

Flere kroppsdeler er funnet i Stockholm siden midten av september. En mann ble torsdag pågrepet i saken. Han er lokalpolitiker i Nyköping, melder Aftonbladet, gjengitt av NTB.

Saken begynte å rulle i september, da et selskap som jobbet med å rense Karlbergskanalen midt i den svenske hovedstaden fant et hode i en søppelsekk.

Rundt en måned senere ble det funnet flere kroppsdeler i en pose ved Junibacken på Djurgården.

annonse

Politiet innledet deretter etterforskning med mistanke om drap og likskjending. Det fant etterhvert ut at kroppsdelene tilhørte en mann i 60-årene som hadde vært savnet en stund.

Torsdag formiddag besluttet påtalemyndigheten å pågripe en mistenkt gjerningsmann.

– Saken har sammenheng med funnet av en kroppsdel i Karlbergskanalen, sier Marina Chikarova i påtalemyndigheten til Aftonbladet.

annonse

Ifølge avisen antas det at drapet skjedde i Nyköping, og den pågrepne skal være en lokalpolitiker med flere stillinger i kommunen. Hvilket parti han tilhører opplyses ikke, men partiledelsen sentralt opplyser at mannens medlemskap er lagt på is mens saken etterforskes.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon