BLACK FRIDAY: Snart er det klart for høstens store kjøpefest. Men i år bør du droppe mote og hvitevarer og heller få sommerens kattekull kastrert, oppfordrer Dyrebeskyttelsen Norge. Illustrasjonsbilde. Foto: EvgenicFox / Shutterstock / NTB
annonse
annonse

Det nærmer seg Black Friday, handelsstandens store, USA-inspirerte kjøpefest.

De seneste årene har nordmenn gått mann av huse for å sikre seg billige vaskemaskiner, sportsutstyr og sofagrupper til sterkt nedsatte priser under Black Friday. Begivenheten faller på den siste fredagen i november, som i år er 26. november.

Nå tar Dyrebeskyttelsen Norge til orde for Black Friday med en vri. For femte år på rad har foreningen alliert seg med veterinærer og dyreklinikker for å tilby kastrering og ID-merking med rabatt.

annonse

Les også: Er landets hundeeiere klar over § 5 i hundeloven og eventuelle konsekvenser?

– Stadig flere veterinærklinikker velger å bli med på kampanjen, forteller Dyrebeskyttelsen Norge til Resett.

Kampanjen omfatter katt og kanin, og skal få ned hjemløsheten blant disse dyrene. Herunder håper Dyrebeskyttelsen Norge at folk setter av Black Friday til å gjøre sommerens kattekull klart turer i nabolaget.

annonse

Men én ting må du passe deg for.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

Stritter imot obligatorisk ID-merking av katter: – Svært vanskelig (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon