Illustrasjonsfoto. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
annonse

Bevæpnet politi søker etter en gjerningsperson etter at et ektepar i Sandnes ble angrepet med øks og kniv av en mann som brøt seg inn i hjemmet deres søndag, skriver NTB.

– Melder har overfladiske sår som følge av hendelsen. Politiet er på stedet med flere ressurser, og det blir søkt etter gjerningsperson, opplyser operasjonsleder Jøran Solheim i Sørvest politidistrikt.

– Melder våkner av at det er en person i huset og så har det blitt et basketak hvor tyven gikk til angrep, sier operasjonsleder Jøran Solheim til VG.

annonse

Politiet er bevæpnet som følge av hendelsen.

Gjerningspersonen har svart jakke med refleks, mørkt hår og skjegg. Dersom noen ser en person som passer beskrivelsen, bes de ringe nødnummeret 112.

– Slik vi vurderer det nå, er vår hovedhypotese at volden som ble utført, er et resultat av en konfrontasjon mellom huseiere og personen. Vi har ingen indikasjon på at dette er en person som går løs på tilfeldige personer, sier politiets innsatsleder på stedet, sier politiets innsatsleder på stedet, Runar Heggen

annonse

– Vi har ingen konkrete mistenkte, sier  Heggen, til Stavanger Aftenblad.

Mannen er ved halv ti-tiden enda ikke pågrepet, melder NRK.

Politiet gjennomfører blant annet en rundspørring i nabolaget. Blant annet kartlegger de om gjerningspersonen har vært innom flere hus.

Boligen ligger på Austrått i Sandnes.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse