Anthony Fauci, Foto: Anna Moneymaker-Pool/Getty Images/AFP
annonse
annonse

Anthony Fauci har advart om at helsemyndigheter kan endre definisjonen av «fullvaksinert» til å inkludere COVID-19 booster-skudd – hvis dataene tilsier det.

Koronavaksinen fra Moderna (bildet) er, i likhet med koronavaksinen fra Pfizer, basert på mRNA-teknologi. Foto: Sholten Singer / The Herald-Dispatch via AP / NTB

Centers for Disease Control (CDC) anbefalte i forrige uke at alle voksne i alderen 18 år eller eldre bør få en vaksinebooster-sprøyte seks måneder etter deres siste skudd av en fullført vaksinekur, skriver Fox News.

Fauci sa at helsemyndigheter ikke planlegger å endre definisjonen av fullvaksinert til å inkludere booster-skudd, men han innrømmet at det kan skje.

annonse

– Vi skal nå ta en titt på hva som er holdbarheten til boosteren, sa Fauci til «State of the Union» -vert Dana Bash. Vi kommer til å følge med folk som blir boostet.

– Folk bør ikke la seg skremme av det faktum at etter hvert som tiden går og vi lærer mer og mer om beskyttelsen at vi kan endre retningslinjene, forklarte han.

– Det er det vi har sagt hele tiden ved å følge vitenskapen, ting endrer seg og du må følge dataene.

annonse

Les også: Senator Rand Paul med krass utspørring av Anthony Fauci om Wuhan-virusets opprinnelse

Foreløpig vil definisjonen av «fullvaksinert» forbli som to skudd av et Pfizer- eller Moderna eller ett skudd av en Johnson & Johnson-vaksine, sier Fauci.

– Vi håper, og dette er noe vi ser veldig nøye på, at det tredje skuddet med mRNA ikke bare øker deg langt oppover, men øker holdbarheten slik at du ikke nødvendigvis trenger ny booster hver sjette måned eller hvert år, sa Fauci.

Data ble veldig, veldig tydelig på boostere, sier Fauci til ABC News

To artikler ble sentrale i å stemple lab-leak hypotesen som en konspirasjon – slik kan de knyttes tilbake til Anthony Fauci og Peter Daszak (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon