Aktivister demonstrerer mot vold mot kvinner i Uttar Pradesh i India i 2020. Foto: AP Photo/Anupam Nath
annonse
annonse

India rystes av nok en alvorlig voldtektshistorie.

Minst syv menn er for tiden pågrepet vest i India, etter at en 16 år gammel hjemløs jente har fortalt at hun har blitt voldtatt hundrevis av ganger av hundrevis av menn.

Det fremgår av en uttalelse fra Indias barnevellferdskomité (CWC) at den hjemløse jenta har fortalt at hun ble voldtatt av 400 menn i Beed-distriktet i Maharashtra-delstaten. CNN skriver at to politimenn være blant overgriperne.

annonse

Abhay Vanave i CWC har forklart at jenta tigget for penger ved en busstopp da hun ble kidnappet og truet til sexarbeid av tre menn.

Ifølge kildene klarer jenta å identifisere minst 25 menn som skal ha begått overgrep på henne. Politiet skal ha bekreftet overfor CNN at de har mottatt rapporter om åtte menn, hvorav en er mindreårig.

Tvangsgiftet

annonse

Jenta skal ha fortalt at hun ble tvangsgiftet bort til en 33 år gammel mann, som begikk overgrep mot henne, da hun var bare 13 år. Hun fortalte også om overgrep fra sin egen far. Hun rømte fra ektemannen og faren, og havnet således på gaten.

– Dette er det mest tragiske tilfellet i historien. Denne jenta ble torturert hver eneste dag, sier kvinneaktivist Yogita Bhayana. Hun krever at gjerningsmennene blir straffet.

Svært vanlig

Voldtekt er en svært vanlig forbrytelse i India. Det kan være store mørketall, men i fjor ble det anmeldt 28.000 voldtekter i India, noe som tilsvarer en voldtekt hvert 18. minutt. Det skriver ABC Nyheter.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon