Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix.
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix.
annonse
annonse

Klokken 01.44 og 01.45 i morges fikk politiet i Molde inn to meldinger; først en om en grov voldshendelse på en privat adresse og bare et minutt senere kom meldingen om at det var funnet en død kvinne på Fuglseth litt utenfor sentrum av byen. Nå er en mann i 20-årene siktet for drap.

På adressen hvor meldingen om voldshendelsen kom fra i Molde sentrum, var det flere personer til stede. En av disse, en mann med utenlandsk bakgrunn, ble først tatt hånd om av personer på stedet før politiet ankom og pågrepet mannen.

På den andre adressen, i en bolig på Fuglseth, ble det gjort funn av en død kvinne og politiet sperret raskt av boligen og satte i gang tekniske undersøkelser på stedet.

annonse

Mannen i 20-årene ble først siktet for grov kroppsskade, men i ettermiddag ble siktelsen utvidet til drap på bakgrunn av funn på åstedet, som politiet ikke vil gå i detalj om.

– Han er forsøkt avhørt, men dette lot seg ikke gjøre. Han vil bli framstilt for varetekt i morgen, sier Moldes politistasjonssjef Per Karstein Røv.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon