En person ble knivstukket ved Kuben Videregående skole på Økern i Oslo. Nå er fem siktet for medvirkning til drapsforsøk. Foto: Terje Pedersen / NTB
annonse
annonse

I dag gikk politiet i Oslo til aksjon og pågrep og siktet fem personer, alle under 18 år, for medvirkning til drapsforsøk etter episoden med knivstikking ved Kuben videregående skole tidligere i år.

Politiet forteller i en pressemelding at de i løpet av den siste uken har gjennomført en omfattende etterforskning, avhørt en rekke vitner og gjort flere beslag i anledning knivstikkings-saken som skjedde like utenfor Kuben videregående skole i Oslo mandag 15. november i år. En gutt i tenårene ble alvorlig skadet i hendelsen.

En rekke vitner er avhørt og og det er gjort flere beslag. Politiet er fremdeles tidlig i etterforskningen, og det skal onsdag gjennomføres avhør av dem som nå er siktet i saken, opplyser politiadvokat Helle Brabrand i en pressemelding.

annonse

Politiadvokat Helle Brabrand opplyser at det i løpet av dagen skal gjennomføres avhør av alle de fem som tidligere i dag ble pågrepet og siktet for medvirkning til episoden som politiet nå omtaler som et drapsforsøk.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon