Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Sykkelfeltet på Nordstrand inngår i Plan for sykkelveinettet i Oslo. Et viktig tiltak for å få helhetlig sykkelnett.

– Bymiljøetaten ønsker at etableringen av sykkelfelt og innstramming av kryss vil bedre fremkommeligheten, trafikksikkerheten og siktforhold for syklende og gående, sier Line Thams Reiersen i Bymiljøetaten, til Avisa Oslo.

Men det er ikke alle som liker sykkelprosjektet.

annonse

I forbindelse med arbeidene har det siden i august til tider vært lange køer i området.

Køene har ført til irriterte bilister, obg nylih ble en ansatt i Veiservice påkjørt ved Abildsøkrysset av en sjåfør som nektet å bremse farten. Deretter stakk han av fra uhellet.

Les også: Profilert musikk-journalist: – Det som skremmer meg med MDG er holdningene og fanatismen (+)

annonse

– Folk viser fingeren og kommer med ukvemsord, men det preller bare av. Det at vi står i fare for å bli påkjørt, når vi står og gjør jobben vår, er det jeg reagerer på. Det er ikke vi som har planlagt dette arbeidet, sier trafikkdirigent Cato Laget i Veiservice.

Ilustrasjonsbilde. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Thams Reiersen er kjent med påkjørselen, og sier at slike hendelser ikke skal forekomme. Hun forteller at saken er politianmeldt. Bymiljøetaten har også satt opp fire fartshumper på strekningen, og alle trafikklysene i Abildsøkrysset står på gulblink.

Bydelen som gir rent flertall til MDG, SV og Rødt: – Vanskelig for folk på Løkka å forstå at ikke alle lever som dem (+)

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse