Roy Keane. (Photo by Nick Potts / POOL / AFP)
annonse
annonse

Manchester United-legende Roy Keane er irritert på Uniteds spillere som plutselig begynte å jobbe hardere nå som Ole Gunnar Solskjær er borte.

Chelsea og Manchester United spilte uavgjort 1-1 søndag og den midlertidige manageren Michael Carrick var fornøyd med eget lag.

– Jeg er stolt av spillerne og gruppa denne uka. Vi har prøvd å gjøre det beste ut av en vanskelig situasjon, sa Carrick i et intervju med Sky Sports.

annonse

Det likte Roy Keane dårlig.

– Jeg er uenig i alt han (Carrick) sa i det intervjuet. Han snakker om innsats, og sier at han er stolt av dem. Han har jobbet med dem i flere måneder under Ole. Og plutselig er han stolt av dem. Hvorfor la de ikke ned den samme innsatsen i de andre kampene? Han berømmer spillerne for å gjøre jobben deres. Det er latterlig. Hva med de andre kampene? Hvorfor la de ikke ned en innsats der?, spurte Keane.

annonse

Michael Carricks periode som manager kann snart være over. Tyskeren Ralf Rangnick er favoritt til å overta ut sesongen. Trolig blir ankomsten hans offentliggjort i starten av uka.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon