Manchester City-manager Pep Guardiola liker dårlig statusen på spillerstallen sin om dagen. Foto: Scott Heppell / AP / NTB
annonse
annonse

Manchester City-stallen mangler en rekke profiler før midtukekampen mot Aston Villa. En bekymret Pep Guardiola spår kjempetrøbbel de neste ukene.

Premier League er på vei inn i sin mest hektiske periode av sesongen. City skal spille ni seriekamper fram til midten av januar. Guardiola er redd for det som venter.

De lyseblå må klare seg uten Ferrán Torres, Aymeric Laporte og Kevin De Bruyne borte mot Villa onsdag. Det er også høyst usikkert om Phil Foden og Jack Grealish blir klare.

annonse

– Vi er i en nødsituasjon, for vi har svært få spillere tilgjengelig. I desember vil vi være i ordentlig trøbbel, og det er den tøffeste måneden i året. Vi har bare 14-15 spillere, og mange av dem har spilt mange minutter, sier Guardiola, ifølge BBC.

Det er ventet at 19-åringene Cole Palmer og James McAtee blir en del av Citys kamptropp mot Villa.

Manchester City er tittelforsvarer i Premier League og ligger ett poeng bak tabelltopp Chelsea etter 13 runder.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon